Jackpot 6000

Jackpot 6000

Är du ute efter lite nostalgi? Då är Jackpot 6000 sloten för dig! Denna klassiska spelautomat tar dig tillbaka till den gamla goda tiden då de enarmade banditerna var det nya heta inom spelvärlden. Detta enkla retrospel har fått sin inspiration av den norska enarmade banditen Jackpot 2000 som var väldigt omtyckt.Gillar du avskalade slots där chansen ändå är stor att vinna kan Jackpot 6000 bli en ny favorit. Att ingen mindre än svenska NetEnt har skapat spelet garanterar att spelupplevelsen håller hög nivå. Läs vidare i denna recension för att lära dig allt du behöver veta innan du börjar spela Jackpott 6000!

Om spelautomaten

I denna slot spelar du med fem hjul och tre rader och givetvis är det frukter som dominerar bland de klassiska symbolerna i denna retroslot. Du har sex stycken insatsnivåer att välja mellan samt fyra olika myntvärden. Vinstlinjerna i spelet är fem till antalet och dessa är alltid fasta.Som namnet antyder går det att utlösa en jackpottvinst i Jackpott 6000 och den ligger givetvis på 6 000 mynt. För att lyckas vinna jackpotten krävs det att du spelar med maxinsats. Det gör det möjligt att komma till ett specialläge där du spelar med en Supermeter och här kan alltså jackpotten vinnas.

Design och grafik

Jackpot 6000 är som sagt en väldigt avskalad slot så det finns egentligen inte så mycket att bedöma när det kommer till design och grafik. Här ska du inte vänta dig moderna animationer, utan spelet påminner om de gamla fysiska spelautomaterna med klassiska slotsymboler som körsbär, citroner och vindruvor samt klockor och stjärnor.Efter en längre tids spelande kan sloten upplevas tråkig eftersom inte särskilt mycket händer men det är samtidigt det som är tjusningen med spelet. En del gillar det, andra inte. Hur som helst är både design och grafik välgjord och allt i detta spel håller sig till retrotemat. Testa själv så kommer du förstå!