Mega Joker

Mega Joker

Om det är någon som vet hur man skapar snygga retroautomater innehållande stora jackpottar är det NetEnt. Det bevisar dem bland annat med denna välkända slot. Mega Joker har en enkel uppbyggnad och påminner om gamla enarmade banditer, men i allt det enkla gömmer sig en gigantisk progressiv jackpott som många drömmer om att kamma hem en vacker dag.Gillar du klassiska slots som är enkla att komma igång med, men som samtidigt ger dig chansen till fina vinster, är det Mega Joker du ska spela. I denna recension går vi igenom de viktigaste delarna av spelet som är bra att känna till innan du börjar spela. Läs därför vidare och ta reda på hur du kan vinna den stora jackpotten!

Symboler

Symbolerna i Mega Joker är klassiska slotsymboler som sjuor, klockor och givetvis frukter som citroner och meloner. Det finns även en jokersymbol och det är denna du vill ha, då den kan dela ut mystiska priser i form av myntvinster mellan 200 och 2 000 mynt. De högsta myntvinsterna delar den ut när du spelar i Supermeter-läget, som aktiveras av tre matchande symboler i rad.

Insatser

I grundläget i Mega Joker kan du spela med 1 – 10 mynt och myntvärdet går att ställa in mellan 0,1, 0,2 och 1 euro. Spelar du med alla tio mynt har du alla fem vinstlinjer aktiverade. Lyckas du ta dig till Supermeter-läget spelar du istället med 20 eller 40 mynt och det är möjligt att satsa mynt som du har vunnit.

Bonus och jackpott

Supermeter-läget kommer du alltså till när du får tre matchande symboler i rad i en vinnande kombination. I detta läge kan du vinna hemliga vinster upp till 2 000 mynt. Spelet har dessutom en progressiv jackpott som ständigt växer och kan bli riktigt hög. Du kan vinna den när du spelar i Supermeter-läget, men det går inte att förutspå när den aktiveras.En sak som är bra att komma ihåg är att man oftast inte kan omsätta bonuspengar i Mega Joker eftersom det är så hög återbetalning i detta spel. Du är bra att läsa om generella villkor när man spelar med bonusar och vad du ska tänka på för att inte göra något tokigt med dina bonuspengar.